Att anlita oss

Oberoende av om Ni är en bostadsrättsförening, nystartad eller äldre, förvaltare eller fastighetsägare, är Ni lika välkommna att kontakta oss. Våra arbetsmetoder passar för de flesta typer av organisationer och fastigheter.

Kontakta oss för förfrågan! Det kostar inget att få en offert.

Efter att vi fått kontakt börjar vi med att titta på din fastighet/fastigheter. Vi ses på plats, vi diskuterar kring Era önskmål och krav, Ni får ta del av våra erfarenheter. Gäller det flera fastigheter kan vi dela upp det på flera dagar.

  • Steg 2

    Vi föreslår ett arbetssätt, antal besök i veckan och vad som ska ingå i besöket samt skriver en offert som vi skickar, eller presenterar för Er.

  • Steg 3

    Vi diskuterar igenom offerten, lägger till och/eller drar bort saker som ska ingå. Det kan gälla trädgårdsskötsel eller städning.

  • Steg 4

    Efter acceptans av offerten så träffas arbetsledare, fastighetsskötare och beställare på plats för nyckelöverlämning och eventuella instruktioner i sista skedet. Vi går igenom huset och gör en första kontroll. Det är vanligt att det finns saker som behöver justeras i fastigheten, åtgärder och dylikt diskuterar vi då fram.